“Het team van NL34 heeft ons fantastisch geholpen om onze site factoringvergelijken te optimaliseren. www.factoringvergelijken.nl is een informatieve website, waar de informatie goed moet worden gestructureerd.

Naast een vernieuwd fris design is ook de onderliggende techniek sterk verbeterd. Onze site is nu sneller, SEO geoptimaliseerd en converteerd bovendien beter. Daarnaast verloop communicatie met NL34 erg prettig. Dank!”

Arnoud Kuipers

Oprichter factoringvergelijken.nl & izybath.com
Shawshank Media


kuba
“Voor een intermediair in verzekeringen, hypotheken en pensioenen staat de wereld niet stil. Wijzigingen in Wet en Regelgeving, verzekeringsvoorwaarden, premies, schadeafwikkelingen, etc… Bij het regelen van een financieel product komt tegenwoordig heel wat bij kijken. En zie dit allemaal maar in “Jip en Janneke taal ” uit te leggen aan je klanten. Met dank aan NL34 hebben wij een zeer toegankelijke website gekregen die volledige voloet aan onze wensen en behoeftes. Met koppeling tussen de website, Twitter en Facebook kunnen wij op een effectieve manier onze klanten blijven informeren. NL34 verzorgt voor ons tevens het versturen van de maandelijkse Nieuwsbrief. Daarmee besparen wij heel veel tijd en kunnen onze klanten op de door hen gewenste manier geïnformeerd blijven.”

Kuba Piasecki

Adviseur, specialisme Hypotheken en Pensioenen
Van der Schoor & Partners


cyrille

“Wij zijn erg tevreden over het werk dat NL34 ons heeft geleverd. Het is lastig om jezelf als startend bedrijf “een gezicht” te geven, maar NL34 is hier op uiterst creatieve wijze in geslaagd. Mede dankzij onze huisstijl hebben we een identiteit kunnen creeren die bij onze naam en manier van werken past. Dit geeft ons een professionele uitstraling.”

Cyrille Bastiaansen

Managing consultant
WeKnowPeople


tania
Het was een geweldige ervaring om te werken met het team van NL34, ze zijn een internationaal en professioneel team die in vele disciplines thuis zijn, ontwerp, technisch, grafisch..Ik wil de God zijn van mijn website en zelf de website controleren en voorzien van informatie op mijn manier, noem me een ‘Prima Donna’, maakt mij niet uit. Het is mijn naam die de website draagt en ik ben er verantwoordelijk voor. NL34 is de studio die mijn wensen heeft weten te realiseren.Mijn wens was een website waar ik al mijn informatie op kon plaatsen en later zelf zou kunnen onderhouden. Een mix van foto’s, video’s, interviews en mijn werk ervaring wat ik graag op een gebruikersvriendelijk manier voor mij en mijn bezoekers ontworpen wou hebben. Het belangrijkste deel van de website is de blog en de integratie van facebook en twitter, wat ik via mijn iphone en computer kan bijhouden. Wel zo makkelijk.

Wat ze ook doen,

“NL34 heeft Visie!”

Tania Llasera

TV presentatrice
The Voice Spanje