Schoor & Partners
Samen met de partners Peter van der Schoor en Kuba Piasecki heeft NL34 een merk neergezet dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Van der Schoor & Partners gaat om 100% onafhankelijk advies. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Van der Schoor & Partners terecht voor een zorgvuldig verzekerings, pensioen- financieel of hypotheekadvies. Voor de identiteit van het bedrijf heeft NL34 gekozen voor het concept veiligheid.

Veiligheid wordt snel geassocieerd met bescherming zoals een autogordel, helm of verkeersborden. Wat als we deze primaire associaties meenemen naar een veiligheid met een diepere betekenis. Wat is bijvoorbeeld de veiligheid van hetgeen dat je hebt aangeschaft zoals een huis, of de veiligheid van je lichaam? Hoe zou het zijn om een airbag of een autogordel te hebben voor alles waar je leven voor staat en wat je hebt?

Dit is precies hetgeen wat Van der Schoor & Partners regelen, onderhouden en adviseren voor én aan hun klanten. Zij steken de handen uit de mouwen om jouw leven deze autogordel te geven. Iedereen is anders, dus het omdoen van de autogordel heeft een persoonlijke benadering nodig. Van der Schoor & Partners zien veiligheid als een prioriteit in het leven, wat zorgvuldig en adequaat moet worden georganiseerd.   

NL34 realiseerde voor Van der Schoor & Partners:

 • Logo
 • Huisstijl
 • Website:
  – concept
  – userinterface ontwerp
  – webdesign
  – programmering
 • Search engine optimization (SEO) #1 positie in google
schoorpartners01

 

schoorpartners02

 

schoorpartners07

 

schoorpartners08