Crêpe russe
Crêpe russe, de vernieuwingsgezindheid van eeuwenoude recepten uit Frankrijk en Rusland. De Crêpe russe is waar het allemaal om draait. Het woord crêpe is Frans, komend van het Latijnse woord crispa dat zo goed als ‘gedraaid’ betekend. De crêpe is een eeuwenoud recept dat oorspronkelijk uit de noordwestelijke franse regio Bretagne komt.

De Russische draai aan de crêpe komt van het traditionele Russische gerecht, de gevulde aardappel. Een simpel product als een aardappel verrijkt met een combinatie van ingrediënten die het een totaal vernieuwende smaak geven.

Het gevoel van iets dat traditioneel is, geeft al snel een stoffig imago, maar in deze tijd kan daar mee worden gespeeld waardoor het extra gewaardeerd wordt. We zijn in een tijd belandt waar authentiek weer als hip wordt gezien.

Door traditioneel met moderniteit te combineren heeft NL34 een fantastische identiteit weten neer te zetten die met alle facetten van traditioneel speelt. De eenheid in stijl leidt tot veel verschillende patronen binnen dezelfde identiteit. Een ontwerp waarmee gespeeld kan worden.

NL34 realiseerde voor Crêpe russe:

  • Herontwerp logo
  • Huisstijl
  • Handleiding huisstijl
crepe01

 

crepe02

 

crepe03